Registration online
Villkor för registrering

Anmälningsavgift, 230 euro

Anmälningsavgiften är uppdelad i två delar. 50 Euro är en engångs administrativ avgift som inte är en del av kursavgiften. De återstående 180 Euro är en handpenning på din kursavgift. Detta kommer att dras av från ditt slutgiltiga belopp som du betalar vid ankomsten på skolan.

Tillsammans med anmälningsblanketten (blankett för utskrift-fax eller för online via e-post), har du två alternativ till ditt förfogande:

1. Anmälningsavgiften på 230 Euro per person kan skickas till skolan i en check i euro som en internationell bankväxel. Detta bör göras med mottagaren: Edmond v. Saenger och kunna betalas till en fransk bank i Frankrike. Vänligen meddela din bank att använda en korrespondent bank i Frankrike (inte en i Tyskland, Italien eller Spanien som det händer alltför ofta !) Om så händer, måste vi debitera dig 30 euro extra som vår bank tar som pålägg på vårt konto.

2. Anmälningsavgiften på 230 Euro per person kan överföras genom en Wire Transfer Order från din bank till vår bank i Frankrike i enlighet med instruktioner vi skickar dig före din registrering på nätet.

Anmälningsblankett

En utskrift från din skrivare kan sändas till skolan tillsammans med anmälningsavgiften på 230 EUR/person i form av en bankcheck i ett vanligt postbrev. (Inte ett rekommenderat brev. Tack.)

För registrering på nätet, följer du de instruktioner vi skickar dig i en offert. I båda fallen kommer vi att skicka dig en bekräftelse på din registrering med uppgifter ang. din vistelse på skolan samt adresser på din inkvartering.

Kurs-och boendeavgifter

I bekräftelse ni får efter registrering , kommer ni att bli påmind om att överföra i EUR resterande summan för kurs-och eventuell boendeavgifter 2 veckor för er ankomst till skolan med en bank överföring till vår franska bank HSBC i Frankrike , dvs med samma IBAN och BIC bank detaljer ni fick tidigare från oss .

Avbokningsavgift

Det finns en avbokningsavgift på 30 EURO som ingår i anmälningsavgiften på 50 EURO. Om skolan får en skriftlig uppsägning två veckor före kursstart, kommer hela handpenningen och anmälningsavgiften, minus avbokningsavgift, att återbetalas. För kurser som inställs efter två veckor eller under tiden kursen pågår, är alla avgifter förverkade och ingen avgift återbetalas. Därför är ett reseförsäkringsskydd mycket viktigt om något oförutsett händer strax före avresan eller under ditt besök, så att du kan få ersättning från ditt försäkringsbolag.

Ömsesidiga uppföranderegler

Ledningen för skolan kommer att se till att alla tillgängliga kurser och program som erbjuds på denna webbplats är uppfyllda efter bästa förmåga. Den bästa publicitet och belöning vi kan få är deltagare som är glada och nöjda.

I gengäld förväntar vi oss från studenterna en positiv attityd och beteende i klassrummen, med sina värdfamiljer, på hotell och under skolans utflykter så att ditt deltagande blir en trevlig vistelse, som är både intellektuellt utmanande och kulturellt givande. Stora och små problem kan vi lösa på plats bums medan vi är tillsammans. Inte senare när du väl åkt hem. Det finns alltid lösningar!

Ansvar

Den organisation som ansvarar för de franska sommarspråkkurserna i Saint-Raphael är France Langue & Culture™ en privat skola registrerad i Frankrike.

Förfrågningar

Om du vill veta mer om Saint Raphaël och den franska Rivieran, råd vid val av kurser, boende och fritidsaktiviteter, utflykter, m.m. kontakta oss i Stockholm, Sverige, ända fram till slutet av maj, innan vi flyttar till Frankrike i juni månad.

Telefon i Sverige 08-35 06 98

Telefon i Frankrike : 0033 612 887 895 (endast på sommarn)

E-post: edmond.vonsaenger@gmail.com

Välkommen till en givande och trevlig franska språksemester i Saint-Raphael på franska Rivieran!

Kontakt Edmond V Saenger

Edmond's Picture

För kostnadsfri offert och råd vänligen maila oss på svenska till:

edmond.vonsaenger@gmail.com

Från 10 Juni - 26 Augusti endast:
Telefon (33) 612 88 78 95
Fax (33) 494 40 57 10

Permanent kontor, resten av året:
Telefon / Fax: + 46 835 06 98 i Stockholm / Sverige
Där du hittar oss upptagna med andra seminarier

A bientôt au plaisir de vous accueillir!

Om svenska inte är ditt modersmål och du inte känner dig bekväm i den, är du välkommen att kontakta oss på tyska, spanska, engelska eller franska .. vi klarar det !

Adress

France Langue & Culture c/o v. Saenger
Le Vallis Curans
83700 Saint-Raphaël
France

Franska språkskola i Frankrike och franska sommarkurser av : France Langue & Culture © www.franskaspråkresor.com All rights reserved.

Franska Skolan - lära sig franska i Frankrike